FUSTES MONTGROS S.L. Manufacturing SANT PERE MOLANTA Barcelona

Bespoke services


Cuts and edging as needed.

CONTACT
FUSTES MONTGROS S.L. Manufacturing SANT PERE MOLANTA Barcelona

CNC service


High precision milling, cutting and moulding

VIEW MORE
FUSTES MONTGROS S.L. Manufacturing SANT PERE MOLANTA Barcelona
We are launching our app!!


Warehouse in your pocket.

18/02/2020

Tipus de terres de fusta: Quin triar?Tens una reforma i no saps quin tipus de terra de fusta triar? Sabries diferenciar entre un parquet i una tarima?

L'oferta de terres de fusta és molt àmplia i la informació una mica confusa. Per aquest motiu, des de Fustes Montgròs, volem ajudar-te a aclarir alguns conceptes

Els terres de fusta aporten bellesa, calidesa, i a Fustes Montgròs tenim infinitat d'acabats perquè triïs el que millor s'adapti als teus gustos i necessitats. I el millor de tot, són perfectes com a aïllant tèrmic. Podem trobar dos grups diferenciats en el mercat: parquet (sintètic o natural) i tarimes.

En primer lloc, la tarima es diferencia del parquet en la grandària i disposició de les peces col·locades sense formar dibuixos, totes en el mateix sentit. El parquet en canvi, està compost de petites peces que a vegades formen figures geomètriques. A continuació, us mostrem la diferència principal entre ells:

Magatzem online 


Terres de fusta: tarimes flotants de fusta


La tarima es caracteritza per ser un terra de fusta que no està adherit a terra, per tant la seva instal·lació és flotant.  Les làmines que ho componen es col·loquen de forma encadellada les unes amb les altres. Col.locat de forma flotant, és un terra que amb canvis d'humitat i/o temperatura se sol dilatar. Per aquest motiu, cal deixar uns 3 mil·límetres en tot el perímetre de la tarima que està en contacte amb les parets. L'única condició per a la seva instal·lació és el correcte anivellat del terra.


1-Tarimes flotants:

  • Tarimes flotants sintètiques: la seva característica principal és que l'última capa té una impressió que imita la fusta natural. Es pot trobar en una àmplia varietat de colors i textures, però el més important és que és un sòl que no necessita cap mena de manteniment, i la seva instal·lació és ràpida i senzilla. És una opció perfecta en cas de reforma de la llar ja que a part, és molt resistent als inflaments.
  • Tarimes flotants multicapes: format per diverses capes de fusta, la capa superior sol ser de fusta noble. Normalment, es reforça amb vernissos perquè d'aquesta manera duri més.


2-Tarimes massisses:

Les tarimes massisses solen ser més cares, però gaudeixen de més qualitat i d'un perfecte acabat. El motiu del seu alt preu és que el componen paviments formats per taulons de fusta massissa amb un gruix de 20-22 mil·límetres.

  • Tarimes massisses multicapes: entarimat no gaire comú. És possible instal·lar-ho utilitzant el mètode flotant, o bé directe a terra. Normalment consta d'una estructura de 3 capes de fusta i encolades entre elles. Gràcies a la capa superior de més de 5 mil·límetres de gruix, és una tarima molt resistent a la deformació, com també contra els impactes.
  • Tarimes massisses d'interior: sol ser l'entarimat tradicional. Pot anar clavat als llistons o enganxat amb material adhesiu. És recomanable realitzar en el mateix moment l'escatat i els vernissos.
  • Tarimes massisses d'interior: sol ser l'entarimat tradicional. Pot anar clavat als llistons o pegat amb material adhesiu. És recomanable realitzar en el mateix moment l'escatat i els vernissos.Tipus de terres de fusta: terres de parquet


El terra de fusta de parquet està format per peces d'uns 14 mm de gruix. La seva característica principal és que 3-4 mm. han de ser de fusta massissa natural. A més, solen estar formats per uns llistons petits col·locats de tal manera que fins i tot poden dibuixar mosaics.

  • Parquet flotant sintètic: també anomenat parquet de vinil, és un dels parquets més econòmics i està format per diverses capes: per una base de fibres i una capa de material sintètic molt semblant a la fusta, endurit amb un tractament de resina. La primera capa superior està composta de poliuretà, que actua com a aïllant tèrmic, la qual és capaç de resistir temperatures extremes. Una capa transparent com a protecció al desgast. El més important és la pel·lícula decorativa que imita a la perfecció a la fusta, la pedra o la ceràmica. Finalment,  hi ha una capa que ofereix un suport rígid, elàstic i amortidor, oferint estabilitat a tot el conjunt. És perfecte per a col·locar en ambients humits com a banys i cuines.
  • Parquet flotant: compost per una capa de fusta natural sobre un contraxapat, aquest parquet sol instal·lar-se amb facilitat sobre una làmina d'escuma de polietilè. Descobreix la gran varietat de terres de fusta a Fustes Montgròs (H2) Triar una opció o una altra depèn sobretot dels gustos personals de cada persona, ja que cada terra té els seus avantatges i desavantatges. A Fustes Montgròs trobaràs tot tipus de material per a la col·locació de terres de fusta. Posa't en contacte amb nosaltres si necessites assessorament personalitzat sobre qualsevol dels nostres serveis, o visita el nostre magatzem online per a conèixer tota la nostra gamma de productes.

Contacta amb nosaltres 

terres-de-fusta