FUSTES MONTGROS S.L. Manufacturing SANT PERE MOLANTA Barcelona

OUR BLOG

14/02/2020

Fustes Montgròs: portes de fusta de gran qualitat


Saps quin tipus de portes de fusta hi ha al mercat? Sabries dir quines són les que més aïllen més fred? A Fustes Montgròs com a distribuïdors de portes de fusta i especialistes en el subministrament de tota mena de material de fusteria, volem mostrar-te a continuació la classificació de portes de fusta interiors i exteriors que existeixen avui dia en dia el mercat.

En primer lloc, existeixen molts models i sistemes diferents d'obertura adaptables a tota mena de llars. En general, diferenciarem entre les portes d'interior i les destinades a les entrades.

 

Visita el nostre magatzem online 


Portes de fusta per a interiors


En principi, els dissenys i obertures són molt variats, i sempre haurem de tenir en compte el pressupost que tinguem, i l'espai amb el qual comptem per a poder triar les unes o les altres.

  • Portes de fusta abatibles: el tipus de porta ideal per a instal·lar a totes les llars. Cal tenir en compte l'espai amb el qual comptem ja que aquestes portes necessiten un espai considerable una vegada obertes. Si tenim una habitació gran podem instal·lar-les de doble fulla.
  • Portes de fusta corredisses: perfecta opció per a guanyar en espai, ja que no necessiten espai en obrir-se o tancar-se. Podem trobar dos tipus de portes corredisses:
  • Encastades: integrades a la pròpia paret, és un tipus de porta que necessita realitzar una petita obra per a introduir la fulla a una estructura a la pròpia paret. Moltes vegades es realitza amb plaques de cartó guix.
  • Portes Block: el punt positiu d'aquesta mena de portes de fusta és que la seva instal·lació no necessita obra. La guia s'instal·la a la paret d'una manera sobreposada. En resum, són molt fàcils d'instal·lar.
  • Portes de fusta plegables: aquest tipus de portes com en el cas de les corredisses, són perfectes per a guanyar espai i de molt fàcil instal·lació.
  • Portes de fusta buides: l'interior d'aquesta mena de portes està realitzat amb panell de niu d'abella. El seu desavantatge principal és que són molt lleugeres, però l’aïllament és menor que les portes de fusta massissa. Normalment, es recobreixen per una xapa de fusta d'uns 5 mm.
  • Portes de fusta massisses: gaudeixen d'una gran robustesa i són molt bones com a aïllant. Pesen més, però el seu punt positiu és que s'aconsegueix un bon aïllament tant tèrmic com acústic.
  • Portes de fusta amb vidre: les portes de vidre per a interiors aporten un toc original i sofisticat per qualsevol llar. Es poden obtenir reflexos, transparències, dissenys i jocs de llum.

A part de les esmentades, a Fustes Montgròs, podràs trobar un gran ventall de dissenys, com portes sintètiques o lacades.


Portes de fusta per a entrades


En primer lloc, per a triar portes de fusta per a entrades hem de tenir en compte el tipus de marc, la fulla i el tancament de la porta. Trobem els següents tipus de porta:

  • Portes de fusta massissa: perfectes per a aconseguir un estil rústic.
  • Portes metàl·liques: aquest tipus de portes són realitzades amb capes d'acer de 1,5 mm i farcides de poliuretà.
  • Portes de fusta cuirassades: si el que necessitem és una major seguretat, aquest tipus de portes són molt resistents i difícils d'obrir.
  • Portes de fusta blindada: aquest tipus de portes de fusta són compostes de dues cares de fusta natural. A més, es fabriquen amb dues xapes d'acer al seu interior. L'interior sol reforçar-se amb 2 xapes d'acer de 0,7 mm.


A Fustes Montgròs trobarà tot tipus de subministrament de fusteria, així com portes de fusta

A Fustes Montgròs, com experts en el subministrament de productes de fusta i els seus derivats, treballem amb materials d'alta qualitat i oferim un tracte personalitzat a cadascun dels nostres clients. Si ja tens clar que vols renovar les portes de casa teva i no tens clar quin tipus de porta i materials triar, posa't en contacte amb nosaltres

 Contacta amb nosaltres 

portes-de-fusta